Партнерская программа Blokzeep NL

Похожие программы
 • EPC Нет данных
  EPC — средний заработок сo 100 переходов
 • CR Нет данных
  CR — конверсия, отношение действий к переходам
 • CR за 48 часов Нет данных
  Среднее отношение действий к переходам за последние 48 часов.
 • Подтверждается Нет данных
  Процент подтвержденных действий от общего кол-ва действий.
 • PostClick cookie 30 дней
  Время, на которое пользователь будет привязан к программе после перехода по баннеру.
 • Средн. обработка Нет данных
  Среднее время, за которое рекламодатель подтверждает или отклоняет действия.
 • Среднее время оплаты Нет данных
  Среднее время, за которое рекламодатель подтверждает и оплачивает действия.

Рекламные материалы

Внимание! Коды и ссылки будут доступны после начала сотрудничества выбранной площадки с данной программой.

Фильтр

Стандартная ссылка программы

Dynamic ads показывает пользователям рекламные объявления с товарами AliExpress, основываясь на их поведении на AliExpress.com и контенте вашего сайта. Таким образом, пользователь видит объявления только с теми товарами, которые ему интересны. Такое таргетирование помогает увеличить кликабельность вашей рекламы и, соответственно, ваше вознаграждение. Более подробную информацию об этом инструменте можно найти в Центре помощи.

Рекламные материалы не найдены

Попробуйте изменить условия поиска.

Товары

Внимание! Чтобы получить возможность загрузить каталог товаров, начните сотрудничать с данным рекламодателем.

На данной странице вы можете осуществить выгрузку оригинального каталога товаров рекламодателя. Ссылки в товарах заменены на deeplink, также добавлено время последнего изменения товара.

Доступно товаров:    Обновлено:    Обновлено рекламодателем:

Информация о программе

Почему Admitad:

 • подробная статистика и полезные инструменты,
 • экспресс-выплаты без комиссии,
 • многообразие партнёрских программ,
 • доверие 932317 веб-мастеров,
 • ещё многое-многое другое.

Эта партнерская программа является частью сети Admitad

Чтобы начать сотрудничать с программой и зарабатывать, сначала нужно зарегистрироваться в системе.

Blokzeep.com NL Affiliate Programme

Wij van Blokzeep geloven dat persoonlijke verzorging in de badkamer milieuvriendelijker kan, en moét! Jaarlijks wordt er wereldwijd 135 ton plastic gebruikt voor flessen shampoo, en dan hebben we het nog niet eens over de plastic flessen conditioner, douchegel en scheerzeep. Het overgrote deel hiervan belandt op de afvalberg, of nog erger, in de zee, waar het jaren blijft rondzwerven. 

Bovendien bevat een fles shampoo gemiddeld 80% water. Al dat water wordt de hele wereld over gescheept naar talloze badkamers in Nederland. 

Wij vinden dat dit beter kan. De oplossing? Blokzeep!

WIj verzorgen jouw duurzame shampoo bars, conditioner bars, body bars & meer! Wij zijn opgericht voor een plasticvrije en natuurlijke badkamer. Shampoo zonder SLS en parabenen, goed voor jou, je haar en onze aarde!

Waarom moet je Blokzeep kiezen? 

Wij staan voor duurzame cosmetica! Wij vinden het fijn om mensen een pakketje op te kunnen sturen waar ze plezier aan gaan beleven! Zo doen we er alles aan om jouw ervaring op onze website zo leuk, duurzaam en uniek mogelijk te maken. 

 • Populaire producten: Er is op dit moment veel vraag naar shampoo bars en een toenemende vraag naar duurzame cosmetica. Blokzeep past hier perfect bij! 
 • Ecologische verpakkingen: onze verpakkingen zijn cradle-to-cradle gecertificeerd. Dit houdt in dat onze verpakkingen 100% milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geproduceerd zijn zonder afval. 
 • De beste service: Wij zijn toegewijd aan het helpen van klanten, wij proberen om je ervaring op de website zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
 • Goede keuze: Wij hebben een breed assortiment en blijven uitbreiden. Op deze manier proberen we een duurzame badkamer heel gewoon te maken. 
 • Transparantie: Bij veel producten is het vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. Hierom gebruiken wij alleen maar natuurlijke producten, welke goed zijn voor lichaam en haar, en maken wij een duidelijke ingrediëntenlijst. 

Общие правила

SEARCH POLICY

Affiliates zijn niet toegestaan om pay per click op te zetten (PPC inclusief facebook advertenties), banner uit te wisseling, het delen van inkomsten programma's of andere internet marketing activiteiten.

Affiliates zijn niet toegestaan om te bieden op onze merknaam, "Blokzeep" of "Blok zeep" in alle betaalde zoekopdrachten. Ze mogen dit niet afzonderlijk of in combinatie met andere woorden doen. Gelieve toe te voegen als negatieve keywords: Blokzeep, Blok Zeep, blokzeep.com

DOMEINBEPERKINGEN
Affiliates zijn niet toegestaan domeinen gelijk of soortgelijk van ons merk zijn te registreren. Affiliates kunnen niet de Blokzeep website in frames zetten of gebruik maken van masked URL’s.

EIGEN TEKSTLINKS
Affiliates kunnen geen van de creatieve of tekstlinks beschikbaar via de Affiliate Window-interface veranderen zonder voorafgaande toestemming van Blokzeep Sofia Abramstjoek <https://www.blokzeep.com/>

Email: info@blokzeep.com
Tel: +31 650083887   fb: blokzeep_official <https://www.facebook.com/Blokzeep>

Email voorwaarden:

Het versturen van commerciele uitingen vanuit zanox is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van zanox. De Zanox Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van zanox Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

 • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool
 • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
 • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
 • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

Email disclaimer:

Sending commercial expressions through zanox is only allowed if the publisher is demonstrably compliant in accordance with Article 11.7 of the Telecommunications Act, the guidelines of the ACM and the zanox code of conduct for e-mail publishers. The zanox Code of Conduct must be signed and possession of zanox Benelux so this is transmissible on request by the ACM.

 • Previews are to be submitted for approval through the Email Approval Tool
 • When submitting a preview, the publisher indicates they agree to Article 11.7 of the Telecommunications Act and that the prior consent of all email recipients is obtained.
 • The expression may only be sent if the advertiser has approved the preview.
 • The publisher is responsible for any consequences imposed if they have been guilty of sending spam, or sending a commercial expression without permission of the advertiser.

 

Keywords:

Blokzeep

Blokzeep NL

Blokzeep.com

Blokzeep soap

Blokzeep cashback

Blokzeep coupon

Blokzeep voucher

Blokzeep code

Последние изменения были зафиксированы 06.09.2021

Виды трафика

Cashback Нельзя
PopUp / ClickUnder Нельзя
Контекстная реклама Нельзя
Дорвей-трафик Нельзя
Email-рассылка Можно
Контекстная реклама на бренд Нельзя
Реклама в социальных сетях Можно
Мотивированный трафик Можно
Toolbar Можно
Adult-трафик Нельзя
Тизерные сети Можно
YouTube-канал Можно
Брокерский трафик Нельзя
Lead call Нельзя
Купонные сервисы Можно
Мессенджеры Можно
Программы лояльности Нельзя

Последние изменения были зафиксированы 13.09.2021

Причины отклонения площадок