Sex-shop UA

Similar programs
EPC 57$
CR 0.7%
Approval rate 57.5%
Approval rate 57.5%
Avg. hold time 29 days
Avg. hold time 29 days
Cookie lifetime 30 days
Average payment time 30 days

Affiliate Program Information

Sex-Shop.ua - незмінний лідер серед магазинів для дорослих в Україні протягом 20 років. Ми одними з перших ризикнули увійти в цей бізнес, щоб надати нашим клієнтам можливість урізноманітнити своє сексуальне дозвілля і втілити в реальність еротичні фантазії.

Наші переваги:

  • найнижчі ціни серед усіх інтернет магазинів
  • тільки оригінальна продукція
  • грамотні консультації щодо товарів
  • працюємо без вихідних
  • Ми співпрацюємо з виробниками товарів рівня люкс безпосередньо, без посередників. Це гарантує отримання якісної оригінальної продукції за комфортними цінами. Широкий асортимент дозволяє задовольнити потреби будь-якого магазину, який співпрацює з нами.

Наш досвід і тисячі найменувань продукції на складі дають змогу підібрати найбільш підходящі товари, надати всі необхідні для роботи документи і дати якісні консультації магазинам-початківцям. Ми в курсі всіх останніх розробок і новинок у світі інтимних товарів, адже наші співробітники постійно підвищують свою кваліфікацію і відвідують всі світові виставки присвячені цій тематиці.

Працювати з нами просто, цікаво і дуже вигідно! Приєднуйтесь!

Admitad
Admitad
Admitad is a German IT company headquartered in Heilbronn that develops and invests in services for media buying, increasing sales and attracting customers through online advertising, traffic and content monetization and earnings using a single platform.
Founded 2009-09-01, Lise-Meitner-Str, Heilbronn
Founder Alexander Bachmann
Website